Σερβιτόρος

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs, θα σας προτείνει μέσα από μια πληθώρα υποψηφίων τον κατάλληλο εργαζόμενο (άντρα ή γυναίκα, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας) για να εξυπηρετεί με άψογο και ταχύτατο τρόπο τους πελάτες σας.

Ένας επαγγελματίας σερβιτόρος/α, οφείλει να ετοιμάζει τον χώρο και τα τραπέζια για το φαγητό ή το ποτό, να σερβίρει, αλλά και να επιβλέπει τα τραπέζια και να καθαρίζει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της κατανάλωσης του φαγητού – ποτού.

Η ενδυμασία και η συμπεριφορά του σερβιτόρου σύμφωνα με τους κανόνες του καταστήματος και γενικότερα με τη φιλοσοφία της επιχείρησης, είναι δεδομένη.

Προσωπικό Εστιατορίου

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs, σας παρέχει Ανθρώπινο Δυναμικό που δραστηριοποιείται σε βοηθητικές εργασίας της επιχείρησή σας.

Οι εργαζόμενοι αυτοί συχνά αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των υπολοίπων θέσεων εργασίας της επιχείρησης και η συνεισφορά τους είναι πολύτιμη για το τελικό αποτέλεσμα.

Βοηθός μάγειρα, λαντζιέρα, καθαρίστρια, σερβιτόρος – μπουφέ, είναι μόνο μερικές από τις ειδικότητες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μάγειρας

Ο μάγειρας – μαγείρισσα που θα έρθει στην οικία σας θα είναι υπεύθυνος για τη διατροφή σας.

Μάγειρες με εμπειρία και με εργασία σε επαγγελματικούς χώρους αλλά και σε οικίες. Από τη σωστή και υγιεινή διατροφή ενός ατόμου ή μιας οικογενείας μέχρι και την προετοιμασία φαγητού για εκδηλώσεις ή για γιορτινά τραπέζια, είναι σίγουρο πως θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs θα φροντίσει να επιλέξει τον πιο ικανό και διακεκριμένο εργαζόμενο για να εργαστεί στην κουζίνα σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Καμαριέρα

Η καμαριέρα που θα σας προτείνει το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs, θα είναι μια εργαζομένη με εμπειρία στο χώρο και με ταχύτητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, τα καθήκοντα μιας καμαριέρας είναι πολλά και διαφορετικά σε κάθε περίπτωση. Εσείς θα υποδείξετε ακριβώς τις εργασίες που οφείλει να πραγματοποιεί καθώς και το χρονικό διάστημα πραγματοποίησής τους.

Για το λόγο αυτό, για παράδειγμα, θα πρέπει να γνωρίζει ποιά ή πόσα δωμάτια θα πρέπει να καθαρίζει.

Επίσης, εάν τα καθήκοντά της σταματούν εκεί ή συνεχίζονται σε άλλες δραστηριότητες, όπως είναι η καθαριότητα χώρου εξωτερικού, συμμετοχή σε κουζίνα κ.τ.λ.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως, είναι σίγουρο πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τον επαγγελματισμό που θα διέπει τη συμπεριφορά της και την εργασία της.

Καθαρίστρια

Η καθαρίστρια θα φροντίσει για την καθαριότητα του χώρου που εσείς θα υποδείξετε, είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο είτε πρόκειται για το σπίτι σας.

Με εμπειρία και υπευθυνότητα θα καθαρίσει το χώρο αυτό στο χρονικό διάστημα που θα της δοθεί.

Το γραφείο μας θα επιλέξει από τις υποψήφιες την καλύτερη δυνατή σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια.

Γηροκόμος

Ο/Η γηροκόμος/α θα έρθει στην οικία για τη φροντίδα του ηλικιωμένου, ή των ηλικιωμένων. Πρόκειται για άτομο που θα φροντίσει για την υγεία του ατόμου και τις βασικές ανάγκες του (προσωπική του υγιεινή, διατροφή, παροχή φαρμάκων, κτλ).

Οι δικοί σας άνθρωποι θα νιώσουν αμέσως ασφαλείς στα χέρια της γηροκόμου καθώς το γραφείο μας την επιλέγει με τις πιο αυστηρές μεθόδους.

Receptionist

Ο εργαζόμενος στην υποδοχή της επιχείρησης σας (receptionist), αποτελεί την πρώτη εικόνα του πελάτη για την ίδια την επιχείρηση.

Μελέτες αναφέρουν πως μεταξύ 2 δευτερολέπτων έως και 2 λεπτών, ο πελάτης θα καθορίσει την γνώμη του για τον receptionist, γεγονός που θα καθορίσει πιθανόν και την εικόνα του για την επιχείρησή σας.

Γίνεται επομένως αντιληπτό, την ευθύνη που φέρει ο εργαζόμενος σας εκείνη τη στιγμή, αλλά και τα αυστηρά κριτήρια που θα πρέπει να πληρεί για να προσληφθεί για την θέση αυτή.

Κριτήρια όπως η εμφάνιση, ο επαγγελματισμός, η γνώση ξένων γλωσσών, η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, η εργασία κάτω από άγχος, το καλύτερο δυνατό επίπεδο απόδοσης σε πολλαπλά καθήκοντα που παρουσιάζονται καθώς και πολλά άλλα, θα πρέπει να καλύπτονται στο έπακρο.

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs γνωρίζει όλα αυτά τα στοιχεία και θα σας προσφέρει τον κατάλληλο εργαζόμενο (receptionist) τη στιγμή που θα τον ζητήσετε, όπως άλλωστε κάνουμε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

HO.RE.CA. (Hotel Restaurant Café)

Ο όρος Ho.Re.Ca. που χρησιμοποιείται στον επιχειρηματικό κόσμο και προέρχεται από τις λέξεις «Hotel, Restaurant, Cafe», αναφέρεται στην παροχή υπηρεσιών από επιχειρήσεις σχετικά με την κατανάλωση φαγητού, ποτού, καφέ κ.τ.λ. αλλά και με την φιλοξενία ατόμων που δημιουργούν αυτή την κατανάλωση.
Η κάθε επιχείρηση επιθυμεί εργαζομένους που να δημιουργούν υπεραξία στην υπηρεσία – προϊόν που υπηρετούν.

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, σας παρέχει ικανούς εργαζομένους, οι οποίοι επιλέγονται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους Ανθρώπινου Δυναμικού.
Πιο συγκεκριμένα, η επιχείρησή σας, για να δημιουργήσει το λεγόμενο «συγκριτικό πλεονέκτημα» έναντι των ανταγωνιστών αλλά και για να το διατηρήσει, θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο Ανθρώπινο Δυναμικό της.
Όλα τα υπόλοιπα, κτιριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικός εξοπλισμός κ.τ.λ. είναι στοιχεία που μπορούν με βεβαιότητα να αντιγραφούν από τους ανταγωνιστές σας, γεγονός που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην πτώση του κύκλου εργασιών, μακροπρόθεσμα.
Το Ανθρώπινο Δυναμικό της επιχείρησής σας, είναι αυτό που θα σας ακολουθήσει, θα ενστερνιστεί τη φιλοσοφία σας και θα βοηθήσει να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.
Συνεργάτη στην προσπάθεια αυτή, θα βρείτε το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs, το οποίο θα επιλέξει για εσάς, με βάση τις πιο σύγχρονες μεθόδους στελέχωσης Ανθρωπινού Δυναμικού, τα πιο ικανά άτομα μέσα από μια
πλούσια γκάμα διαφόρων επαγγελμάτων, για να βοηθήσουν και να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρηση σας. Αξίζει να σημειωθεί, πως η δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης του υπαλλήλου, που σας προσφέρει με γραπτή εγγύηση το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs, αποτελεί ένα ακόμη λόγο για να το εμπιστευθείτε.

Κατηγορίες Επαγγελμάτων
1. Μάγειρας – Chef
2. Σερβιτόρος/α
3. Barman – Barwoman
4. Προσωπικό Εστιατορίου (βοηθός μάγειρα, λάντζα, καθαρίστρια, σερβιτόρος – μπουφές)
5. Καμαριέρα
6. Receptionist

Μάγειρας – Chef

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs, πάντα σύμφωνα με τις δικές σας οδηγίες και ανάγκες θα σας προτείνει έναν Μάγειρα – Chef που ουσιαστικά θα είναι ο υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες που αφορούν την κουζίνα. Οι δραστηριότητες μπορεί να αφορούν τη δημιουργία menu, την διαχείριση του εργατικού δυναμικού της κουζίνας, την απογραφή των υλικών της κουζίνας αλλά και την παραγγελία νέων, καθώς και πολλές άλλες.

Η αντίληψη της υπάρχουσας κατάστασης στην κουζίνα από εσάς και η σωστή μεταβίβαση αυτής της πληροφόρησης προς εμάς, είναι και αυτή που θα καθορίσει την σωστή επιλογή του ατόμου που είναι αναγκαίος για την επιχείρηση σας.

Κατόπιν θα καθοριστούν και τα καθήκοντα του.

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs σας ενημερώνει, πως οι πελάτες σας θα μείνουν έκπληκτοι από το τελικό αποτέλεσμα όπου σε μια κουζίνα είναι ένα και μοναδικό : «η σωστή οργάνωση να παραδώσει με ταχύτητα τις απαιτούμενες γεύσεις».

Barman

Ο barman / barwoman είναι ο άνθρωπος που θα εξυπηρετήσει τους πελάτες και θα τους σερβίρει το ποτό τους.
Ουσιαστικά όλα θα περάσουν από τα χέρια του και για το λόγο αυτό η θέση του περιέχει σημαντική ευθύνη.
Έχει το δικαίωμα να επιτρέψει ή να απαγορεύσει την κατανάλωση από έναν πελάτη, όταν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο.
Στα καθήκοντά του barman είναι και η επίβλεψη του συνολικού χώρου του καταστήματος αλλά και των πελατών, αφού συνήθως το bar βρίσκεται σε τέτοια θέση που να το επιτρέπει αυτό.
Με λίγα λόγια, ο barman / barwoman συνεισφέρει αλλά και αντιπροσωπεύει την ατμόσφαιρα του μαγαζιού και γενικότερα την εικόνα του καταστήματος.

Συνεπώς, το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Power Jobs θα σας προτείνει τον εργαζόμενο που θα πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις αλλά και θα εργαστεί σύμφωνα με τις δικές σας οδηγίες.